Laddar, vänligen vänta
, 0 vuxna
Din sökning gav tyvärr inget resultat.
Det finns bokningsbara alternativ, dessa syns dock tyvärr ej på kartan.
Avreseort {{originText}}
Destination {{destinationText}}
Incheckning {{displayFromDate}}
Utcheckning {{displayToDate}}
Ankomstdatum {{displayStartDateText}}
nights_stay Antal nätter {{displayTravelLengthText}}
Antal personer
Boendetyp {{displayProductTypeText}}
{{consts.advancedSearchLabel}}
{{consts.couponLabel}}
Bokning ej tillgänglig

Boka semesterhem

Nu är du välkommen med din bokning för år 2020. Du kan läsa om våra destinationer och boenden här. Observera att vi i år har ett nytt bankgironummer dit alla betalningar ska gå samt att du måste betala en anmälningsavgift 14 dagar efter bokning, annars kommer bokningen automatiskt att tas bort.

Välkommen att boka semesterhem via Tulltjänstemännens semesterhems- och stipendiestiftelse! Som anställd i Tullverket eller Kustbevakningen kan du och din familj nyttja våra semesterhem på tre platser i Sverige – Lervik, Bönan och Tylösand. Här kan du själv boka ditt boende. Semesterhemmen finns tillgängliga maj och en bit in på hösten. Priserna för 2020 hittar du här, du kan även se priserna i samband med bokning av boende. Om du önskar boende före eller efter vår säsong kan du kontakta våra stugvärdar för mer information. Du hittar mejladress till respektive stugvärd om du väljer resmål nedan och klickar på fliken Kontaktinformation.

Genom utbyte med de tyska broderorganisationerna kan du även få bo på deras semesterhem. De ligger oftast mycket naturskönt, har hög standard och möjlighet till självhushåll. Här får du naturlig kontakt med utländska kollegor och deras familjer. Stämningen är mycket trivsam och man återvänder mer än gärna. Om du är intresserad av att boka semesterhem i Tyskland kan du läsa mer på denna sida (på tyska) http://www.sozialwerk-bfv.de/ samt ta kontakt med nedanstående person:

Kontaktperson: Sven Söderström
Telefon: 026-16 78 90
Mobil: 070-573 47 50
E-post: bonansvenne@gmail.com


Tulltjänstemännens semesterhems- och stipendiestiftelse förvaltar fastigheterna Tyludden 1:2, Halmstads kommun, Bönan 4:24, Gävle kommun samt Lervik i Bohuslän. Fastigheterna är sedan augusti 1992 ägda av stiftelsen.

Samtliga lägenheter i stiftelsens förvaltade fastigheter har upplåtits som semesterbostäder till tulltjänstemän och kustbevakare. Ca 250 familjer per år nyttjar möjligheten att semestra i våra semesterbostäder. Ett särskilt tack riktas till de enskilda medlemmar och Tullverket som på olika sätt lämnat stöd till verksamheten.

Stiftelsen har inte några anställda. Stiftelsens styrelse erhåller inte några arvoden för sitt arbete. För mer information: