Laddar, vänligen vänta
, 0 vuxna
Din sökning gav tyvärr inget resultat.
Det finns bokningsbara alternativ, dessa syns dock tyvärr ej på kartan.
Avreseort {{originText}}
Destination {{destinationText}}
Incheckning {{displayFromDate}}
Utcheckning {{displayToDate}}
Ankomstdatum {{displayStartDateText}}
nights_stay Antal nätter {{displayTravelLengthText}}
Antal personer
Boendetyp {{displayProductTypeText}}
{{consts.advancedSearchLabel}}
{{consts.couponLabel}}
Bokning ej tillgänglig

Välkommen till tulltjänstemännens semesterhem- och stipendiestiftelse!

Välkommen att boka ditt boende hos oss! Som anställd i Tullverket eller Kustbevakningen kan du och din familj nyttja våra semesterhem på tre platser i Sverige – Lervik, Bönan och Tylösand. Boendena är öppna från maj till en bit in på hösten. Här kan du läsa om våra destinationer och boenden.

Under högsäsong är det många som vill besöka semesterhemmen. Inledningsvis endast är tillåtet att boka en vecka i ett boende per hushåll. Vi inför denna begränsning eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna nyttja våra boende under högsäsongen. Begränsningen gäller inte under lågsäsong.

Högsäsong för att bo i Bönan och Tylösand är 17/6-12/8. Högsäsong i Lervik är 3/6-26/8.
Övriga öppna veckor i respektive boende är lågsäsong.

Priserna för 2022 hittar i samband med bokning av boende eller i prislistan, se länk nedan. I vissa fall finns möjlighet att nyttja boendena före eller efter säsongen, kontakta våra stugvärdar för mer information. Du hittar kontaktuppgifter till respektive stugvärd om du väljer resmål nedan och klickar på fliken Kontaktinformation.

Här hittar du prislista för våra boenden.
Genom utbyte med de tyska systerorganisationerna kan du även få bo i deras semesterhem. Deras boenden ligger oftast mycket naturskönt, har hög standard och möjlighet till självhushåll. Här får du naturlig kontakt med utländska kollegor och deras familjer. Stämningen är mycket trivsam och man återvänder mer än gärna. Om du är intresserad av att boka semesterhem i Tyskland kan du läsa mer på denna sida (på tyska) http://www.sozialwerk-bfv.de/ samt ta kontakt med nedanstående person:

Kontaktperson för tyska boenden: Sven Söderström
Telefon: 026-16 78 90
Mobil: 070-573 47 50
E-post: bonansvenne@gmail.com


Tulltjänstemännens semesterhems- och stipendiestiftelse förvaltar fastigheterna Tyludden 1:2, Halmstads kommun, Bönan 4:24, Gävle kommun samt Lervik i Bohuslän. Fastigheterna är sedan augusti 1992 ägda av stiftelsen.

Samtliga lägenheter i stiftelsens förvaltade fastigheter har upplåtits som semesterbostäder till tulltjänstemän och kustbevakare. Ca 250 familjer per år nyttjar möjligheten att semestra i våra semesterbostäder. Ett särskilt tack riktas till de enskilda medlemmar och Tullverket som på olika sätt lämnat stöd till verksamheten.

Stiftelsen har inte några anställda. Stiftelsens styrelse erhåller inte några arvoden för sitt arbete.